Chirieac: PNL alunecă grav! DECIZIA care le face mai mult rău decât cea cu pensiile

Foto: gov.ro
Foto: gov.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat dur o măsură luată de către Guvernul Orban în contextul epidemiei de coronavirus.

Bogdan Chirieac a criticat decizia Guvernului Orban de a suspenda activitatea în pieţele închise şi de a scoate producătorii care îşi vindeau legumele şi fructele acolo cu tarabele pe trotuar, în pragul iernii. 

"Logic este o prostie dintr-un capăt în altul. Inclusiv această lucrare care se face acum: se dărâmă pereţii pieţelor, se scot tarabele în stradă... De mâine înţeleg că plouă în toată ţara, sunt trei grade şi bate vântul. Cum să-i ţii pe oamenii ăia afară, pe producătorii agricoli şi pe cumpărători? Este de neînţeles. Nu ştiu de unde a izvorât această măsură, de la domnul Dancă pe care l-am văzut că se certa prin pieţele din Vrancea, de la altcineva din Guvern... dar dacă PNL doreşte să-şi mai salveze ceva din scorul electoral, dacă alegerile sunt cât de cât corecte, ar trebui să-l găsească pe cel din creierul căruia a izvorât această măsură şi să-l dea afară. Te duci în zona de ridicol absolut", a declarat Bogdan Chirieac, luni seara, la România TV.

Chirieac: PNL-ul alunecă grav în această campanie electorală

"Deci din mall şi din supermarket nu mă infectez, mă infectez numai din hală. Pune reguli acolo, aranjează-i, ia-le temperatura la intrare, dar lasă-i pe oameni şi pe producători. Cum să imaginezi să dai jos acum pereţii halelor făcuţi cu greutate, ca să intre aerul... Eu am impresia că dacă nu se bazează pe tabletă - şi atunci jos pălăria, nu mai avem ce să spunem - PNL-ul alunecă grav în această campanie electorală. Asta cu majorarea pensiilor nu le-a făcut atât de mult rău cât a făcut această decizie. Fiindcă vedeţi, celelalte decizii nu sunt contestate... piaţa a fost problema", a mai subliniat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel