Chirieac: Personajul numărul 3 care ar putea termina meciul Orban-Cîțu pentru șefia PNL

Cîțu și Orban / Captură video PNL, arhivă
Cîțu și Orban / Captură video PNL, arhivă

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că există o soluție pentru ca meciul Orban-Cîțu să ajungă la final. 

Invitat la emisiunea 'Sinteza Zilei' de la Antena3, moderată de Mihai Gâdea, analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că, în opinia sa, meciul dintre Orban și Cîțu ar putea ajunge la final dacă ar apărea un al treilea candidat pentru șefia partidului.

'În situația dată, n-ar fi indicat pentru PNL să apară, așa cum suntem amenințați de mai bine de o lună, al treilea candidat?!', a spus Bogdan Chirieac la Antena3. 

Analistul politic a dat și un posibil nume: 'Nu știu, la întâmplare! Un Dan Motreanu, așa... Nu ar fi în măsură să și vindece rănile astea care vor rămâne în PNL?!'

Ulterior, medicul oftalmolog Monica Pop a adăugat că 'm-am gândit la ce spunea domnul Chirieac. Al treilea candidat ar fi cel mai bun lucru, după părerea mea, pentru că s-ar stinge toate astea. Nu se gândesc că nu au câștigat alegerile și acum le scade și mai mult popularitatea.'

Orban sau Cîțu? Chirieac: 'Nu cred că va rămâne niciunul dintre ei' 

De altfel, recent, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat, la România TV, cine va câștiga alegerile interne din PNL, în opinia sa: Ludovic Orban sau Florin Cîțu?

'Nu cred că va rămâne niciunul dintre ei', a spus Bogdan Chirieac. În acel moment, Andreea Crețulescu l-a întrebat: 'Va veni un al treilea candidat?!' 'Da', a zis analistul, adăugând: 'Pentru că asta înseamnă că PNL, din capul locului, renunță la candidatura la președinție. Niciunul nu are carisma necesară pentru a fi ales, să fim serioși! Sondajele de opinie și rezultatele sunt necruțătoare. Nici Orban, nici Cîțu nu ridică masele.'

'PNL este un partid puternic, bogat în personalități. Eu, în continuare, țin un ochi pe Dan Motreanu, europarlamentar în acest moment. Bine antrenat, bine pregătit! În partid, este foarte cunoscut', a mai spus Bogdan Chirieac. 

Și Gușă amintea de Dan Motreanu

'Teoria mea este că, cel care îndeplinește azi acele criterii, este Dan Motreanu. Ardelean, 50 de ani, de 30 de ani în PNL, nu a plecat niciodată, a fost și ministru, are și Colegiul Național de Apărare, așa cum se cere. Îl preferă Klaus Iohannis cu precădere! Ăla va fi momentul în care Iohannis se va exprima că va prefera pe cineva.', declara Cozmin Gușă în luna iunie, la 'Deferiți mass-media' de la DCNewsTV. (Citește mai mult AICI.)

Amintim că, între 1 iunie și 15 iulie au loc adunările generale ale organizațiilor locale, în perioada 1 iulie - 10 august sunt organizate conferințele județene de alegeri, iar între 10 august și 25 septembrie va fi perioada de 45 de zile pentru campania pentru Congres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel