Chirieac: PSD poate PIERDE. Hotărârea dificilă care VA DECIDE

Bogdan Chirieac este de părere că PSD se află în fața unei decizii dificile, în privința proiectelor de ordonanță de urgență care privesc legea grațierii și a modificării codului penal. Chirieac este de părere că dacă social-democrații renunță, vor pierde politic. 

" În acest moment dacă PSD renunță, în mod evident pierde în fața lui Klaus Iohannis. Daca nu renunță, punctează. Mai ales că există enorm de multe explicații de ce este nevoie de amnistie, grațiere și realizarea unei justiții independente în România," a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Chirieac consideră că proiectele de ordonanță ar fi trebuit introduse în momentul în care întreaga conducere a partidului era operațională.

"E o alegere dificilă a PSD-ului care a intrat singur în toată această istorie. Probabil că nu trebuiau să introducă proiectul de ordonanță când Liviu Dragnea se ducea la cea mai importantă vizită, înscăunarea lui Donald Trump. Trebuia ca întreaga conducere a partidului să fie operațională și capabilă să analizeze ce se întâmplă. În acest moment dacă PSD renunță, pierde politic," a completat Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel