Chirieac, la Realitatea TV: Iohannis, cel mai mare eșec

Analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns invitației lui Cozmin Gușă în analiza acestuia legată de susținerea mass-media românești pentru partide politice și candidații la alegerile de anul acesta.

Bogdan Chirieac a fost solicitat să spună cum ”va juca DCNews din punct de vedere editorial în anul 2019”. 

”Nu ne schimbăm politica editorială. Noi susținem pe oricine combate statul subteran. Datorită acestui fapt, în 2014, am votat Klaus Iohannis și am făcut tot ce am putut în această direcție. Din nefericire, după discursul memorabil al președintelui la CSM, din 3 sau 4 ianuarie 2015, deci la o lună de la alegerea sa, s-a stricat ceva, s-a întâmplat ceva, iar statul subteran și-a luat avânt și președintele Iohannis cred că a avut cel mai mare eșec al mandatului său: nu a reușit să închidă epoca Băsescu, pentru că despre asta era vorba. Dacă reușea acest lucru, și repede, să închidă epoca Băsescu și toate abuzurile abominabile, toate atrocitățile petrecute în cei 10 ani, atunci cred că defila fără probleme pentru al doilea mandat”, a explicat Bogdan Chirieac.

Acum are un handicap major” a mai adăugat analistul. ”Pe undeva, eu mă aștept ca președintele, în ultimul moment, după 26 mai, când nu va avea succes cu PNL-ul și va vedea că USR-ul e înaintea sa, să revină la ceea ce înseamnă Partidul Național Liberal. PNL înseamnă democrație, libertate, drepturi. În niciun caz cătușe, abuzuri, pușcării politice” a încheiat Bogdan Chirieac.

Citește și:

Rareș Bogdan, candidat PNL. Cozmin Gușă, prima reacție: Am făcut-o și eu

Gigi Becali, certat în direct: "Nu pot să cred că face așa ceva". Reacția finanțatorului FCSB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel