EXCLUSIV  Chirieac: Kovesi a spus un lucru senzațional care nu a fost speculat de nimeni / video

foto Inquam Photos / Ilona Andrei
foto Inquam Photos / Ilona Andrei

Bogdan Chirieac a spus că Laura Codruța Kovesi, care, în opinia sa, va candida la alegerile prezidențiale din 2024, a zis un „lucru senzațional” ce nu a fost remarcat.

„Se anunță o ofertă foarte bună la alegerile prezidențiale. Mircea Geoană ar putea candida. Poate Marcel Ciolacu. Poate Nicolae Ciucă. Poate Victor Ponta. Adică ai personalități. O vor vota foarte mulți pe Laura Codruța Kovesi pe fond de frustrare”, a spus Bogdan Chirieac, vineri, într-o nouă ediție a emisiunii „Deferiți mass-media” de la DCNewsTV.

„Am văzut interviul dat de Kovesi. Nu a existat absolut nicio întrebare lămuritoare... Pe mine m-ar fi interesat ce crede doamna Kovesi despre plagiatul lucrărilor de doctorat. A spus un lucru senzațional care nu a fost speculat de nimeni. A spus că dosarul domniei sale e la Parchetul General și e ținut acolo pentru a se arăta pisica tinerilor magistrați. Păi dânsa, practic, ne spune că justiția din România, Parchetul din România e sub comandă politică? Întreb! Plus multe alte întrebări... Dar nu este cazul să le aducem aminte pe toate. Dar cred că doamna Kovesi va fi un candidat extrem de puternic, dacă va candida la alegerile prezidențiale, iar eu cred că va candida”, a conchis Bogdan Chirieac.

Secția Specială a fost desființată, însă dosarele au fost preluate de procurori din cadrul Parchetului General.

Deferiţi mass-media, sezonul 3, episodul 7. Chirieac, Vâlcu şi Vlaicu dezbat subiectele momentului

Citește și...

Alegeri prezidențiale 2024. Chirieac și Ciuvică, pariu

 

Mugur Ciuvică susține că Laura Codruța Kovesi nu va candida în 2024, nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că nu are susținere. 

În cele ce urmează, vă redăm dialogul dintre Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică:

Bogdan Chirieac: Voiam să semnalez demersul politic excepțional al doamnei Kovesi și faptul că, din nou, voi avea dreptate. Domnul Ciuvică o să plângă ca un copil, dar o să-i dau un suc, un covrig cald, când doamna Kovesi va ocupa funcția de președinte al României. 

Mugur Ciuvică: Deci ați promis că ne veți da suc și covrig când se va întâmpla asta. O să vorbesc cu băiatul meu. Are 13 ani. Când se va întâmpla asta, să-l aducă pe fiul lui să-i dați covrig și suc. Las moștenire. Dacă apuc 170 de ani, atunci vin eu. 

Bogdan Chirieac: Așteptați doi ani. Am zis 2024.

Mugur Ciuvică: Liniștiți-vă. O să rămâneți și cu sucul și cu covrigul. Sucul se trezește, covrigul se usucă.

Bogdan Chirieac: Deocamdată, eu văd că doamna Kovesi este un candidat solid, cu mari șanse. Îl văd și nervos pe domnul Ciuvică.

Mugur Ciuvică: După cum v-am explicat, doamna Kovesi a venit prin primăvară și a făcut test în România. A văzut că nu o susține nici dr*acu, nimeni, nimeni, nimeni. A anunțat că nu candidează, nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că a văzut că nu o susține nimeni în momentul acesta. (...) Dacă în doi ani, un timp imens în politică, mai ales acum cu războaie și crize, va obține ceva susținere, atunci și eu sunt convins că o să candideze. Dar, deocamdată, susținerea doamnei Kovesi fiind zero, zero este și candidatura. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel