Chirieac, întrebare cheie pentru Iohannis: Cu oamenii aceștia ce se întâmplă? Îi dăm afară din ţară?

Klaus Iohannis de Ziua Națională
Klaus Iohannis de Ziua Națională

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o întrebare cheie legată de strategia preşedintelui Klaus Iohannis pentru formarea unui nou guvern. 

"Nu e o problemă, să ştiţi, că PSD-ul nu e luat la guvernare. Problema este ce faci cu acei 30 şi ceva la sută dintre români care au votat PSD-ul. Îi dai afară din ţară, ce faci cu ei?

Sunt parte a poporului român. 30 şi ceva la sută dintre ei, dintre românii care au venit la vot, dar putem crede că PSD-ul obţinea mai mult, că  nu au venit seniorii la vot de frica Covidului, că d-aia s-au ţinut alegerile în perioada aceasta. Ce faci, oamenii aceştia acum pe hârtie sunt minimum 30% cu PSD-ul. Îi scoţi din ţară? Dacă e un profesor simpatizant PSD îl dai afară de la catedră. Dacă e un medic simpatizant PSD îl scoţi din spital acum? Vă arată că ţara asta mai seamănă, măcar pe deasupra, că în interior nu am apucat să creştem, că suntem de curând... 30 de ani, nu sunt sute de ani. Dar vi se pare că ţara asta mai seamănă a democraţie?", a declarat, într-o intervenţie la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel