Chirieac: Este ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. Nimeni nu a REACȚIONAT. Totul se duce în pământ

Vlad Cosma
Vlad Cosma

Bogdan Chirieac spune că un fapt cu adevărat înspăimântător este acela că nici un reprezentat al autorității de stat nu a avut vreo reacție în scandalul înregistrărilor prezentate de deputatul Vlad Cosma. 

Bogdan Chirieac spune că totul pare să se piardă, să se "ducă în pământ," în condițiile în care nu a existat nici un fel de poziție oficială, cu excepția directoarei de la Centrul de Resurse Juridice. 

"Știți ce este tulburător? Că la nivelul autorității statale, președinte, prim-ministru, președinții celor două Camere ale Parlamentului, nimeni nu spune nimic. Astăzi, când vorbim, au trecut câteva zile. Înregistrările au fost prezentate duminică seară, iar nimeni dintre reprezentanții autorităților statului nu a avut o reacție oficială. În acest moment, sincer vă spun că nu știu ce este de făcut. Noi, societatea civilă, am atras atenția. Doamna aceea, Georgiana Iorgulescu, directorul Centrului de Resurse Juridice este cunoscută ca o persoană cu totul deosebită. Dânsa a fost singura care a avut o reacție în acest sens. În afară de această reacție nu există nimic. Tot ce povestiți se duce în pământ. Este înspăimântător. Toată această tevatură nu are corespondență în nici una dintre instituțiile statului. Este absolut tulburător," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Citește aici declarația completă Georgianei Iorgulescu, directoarea executivă a CRJ. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel