Chirieac: Doar domnul Tolontan ar putea fi interesat de asemenea mizerii, debitate de asemenea gunoaie

Despre ziarul Libertatea se spune că ar avea patroni cehi cu afaceri în Rusia, țară în care s-ar fi refugiat Cristian Rizea după o condamnare pentru corupție. Iată că site-ul lui Tolontan pare a fi aproape de deputatul fugar. 

Jurnaliștii lui Cătălin Tolontan se grăbesc să preia aberații dintr-o așa zisă carte a fugarului, dând la iveală, singuri, o făcătură clocită pentru denigrarea lui Bogdan Chirieac.

Fostul deputat Cristian Rizea a fost condamnat definitiv, în urmă cu mai bine de un an, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 4 ani şi 8 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor.

După ce și-a luat singur libertatea, fugind în străinătate, Rizea are parte și de Libertatea-site, ziarul deontologilor.

Tolontan se folosește, în războiul pe care îl duce împotriva lui Bogdan Chirieac, de câteva aberații scrise de Rizea pe modelul altui fugar, brokerul țepar Sima. Manevra e una asemănătoare celor folosite de serviciile care coordonează presa sub acoperire: se preiau acuzații halucinante ale unor personaje care se țin la distanță de posibile repercursiuni materiale sau penale și se rostogolesc, în cascadă, de site-uri cu aceeași orientare, astfel încât să se poată susține ulterior: dar nu e binecunoscut faptul că...

De ochii lumii, cel calomniat este sunat ca să își prezinte punctul de vedere. Dacă nu răspunde, cu atât mai bine pentru calomniator. În cazul Tolontan-Rizea, Bogdan Chirieac nu doar că a răspuns, dar a dat o replică devastatoare.

Pe care Libertatea o citează, dar uită să scoată din articol fraza tip, a manevrei originale: "Până la ora publicării acestui articol, Bogdan Chirieac nu a răspuns".

Înainte de care tocmai scrisese: "Contactat de Libertatea, pentru a comenta această declarație a lui Rizea, Bogdan Chirieac a declarat. „Doar domnul Cătălin Tolontan ar putea fi interesat de asemenea mizerii debitate de asemenea gunoaie. Despre ce vorbim? Nu am nimic de adăugat".

(w670)

A declarat urmat de punct, nu cu două puncte...

Chiar nu mai e nimic de adăugat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel