Chirieac: Dl Băsescu a răspuns cu bădărănie reporterului Antena 3

Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat modul în care președintele Traian Băsescu a ales să răspundă în declarația de presă de vineri unui reporter Antena 3, care l-a întrebat dacă nu știa că firma de la care fiica sa a achiziționat terenul de la Nana era o firmă fantomă.

Analistul politic a opinat că șeful statului a rostit vineri un discurs care nu i s-a potrivit, singurul moment în care Traian Băsescu "s-a suprapus cu sine" fiind acela în care "a răspuns cu imensă bădărănie reporterului - o doamnă - de la Antena 3".

Citește și: Băsescu, ieșire nervoasă de la pupitru: întrebarea unui reporter despre fiica sa l-a scos din minți

"Deci am văzut o expunere extrem de plicticoasă, nepotrivită cu dl Traian Băsescu, fiindcă dânsul ne-a obișnuit în aproape zece ani de mandat cu un alt fel de discurs. Dacă dl Băsescu ar fi fost un președinte de nivel european, sigur, acesta ar fi fost discursul normal. Momentul când dl Băsescu a revenit la normal, la normalul său, a fost acela când a răspuns cu imensă bădărănie reporterului - o doamnă - de la Antena 3. 

(...) Dl Băsescu ar fi putut să-și pregătească un răspuns civilizat în legătură cu această problemă. Nu, dânsul a preferat să răspundă cu bădărănie, ăsta este cuvântul. Jignind, fără să ofere niciun răspuns, nicio explicație, pur și simplu jignind ca la colț de mahala, ca să spun așa. A fost singurul moment din această intervenție televizată în care dl Băsescu s-a suprapus cu sine. În rest, a rostit vorbe de președinte, care nu i se potrivesc", a declarat Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Vezi aici declarația de presă pe care Traian Băsescu a susținut-o, vineri, la Palatul Cotroceni: Traian Băsescu le dă șapte teme de campanie partidelor: "De lista asta depinde viața românilor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel