Chirieac, despre Iohannis: S-a rupt "lanţul de iubire". Şi-a mai făcut un DUŞMAN în campanie

Bogdan Chirieac a vorbit la Antena 3 despre scandalul iscat între Biserica Ortodoxă şi Klaus Iohannis, în urma declaraţiei preşedintelui referitoare la referendumul pentru definirea căsătoriei în Constituţie. 

"Domnul preşedinte Iohannis şi-a mai făcut rost de un "susţinător" pentru campania electorală la prezidenţiale. Din momentul ăsta, s-a rupt micul lanţ de iubire dintre Biserica Ortodoxă majoritară şi domnul Klaus Iohannis. 

De îndată ce a fost ales domnul preşedinte Klaus Iohannis, ţineţi minte că Patriarhia Română a fost prima care a dat un comunicat în favoarea domniei sale. În momentul acesta, de pildă oameni ca noi nu ţinem neapărat de acest tip de referendum. Eu m-am prezentat la urne şi am votat împotrivă. Dar Biserica ţine foarte mult şi a fost o înfrângere nemeritată pentru Biserica Ortodoxă. În momentul acesta, domnul Iohannis şi-a făcut în mod gratuit rost de un duşman în campania electorală la prezidenţiale", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Klaus Iohannis a declarat marți, la dezbaterea "Preşedinte sau cetăţean/ om politic şi societate civilă", că la referendumul pentru definirea căsătoriei în Constituție ca uniune dintre un bărbat și o femeie, românii le-au dat „o lecție imensă" celor care au promovat „un mesaj intolerant".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel