Urmărește emisiunea live


Chirieac, despre „eliberarea din funcție” a lui Budăi: Vi se pare că a mișcat ceva cu pensiile speciale? La fel și Câciu

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit la Antena 3 CNN despre eliberarea din funcție a ministrului Marius Budăi.

Bogdan Chirieac a spus că interzicerea cumuluilui pensie-salariu la stat poate fi posibilă după eliberarea din funcție a ministrului Budăi.

„Poate după eliberarea din funcție a domnului Budăi, să se introducă și această formulă fiindcă în general pensionarii speciali după ce își iau pensia de douăzeci de mii, treizeci de mii de lei pe lună la 47 de ani, se angajează unde credeți, tot la stat, eventual în aceeași instituție în care au lucrat.”, a spus Bogdan Chirieac. 

De ce ziceți eliberarea din funcție a ministrului muncii?

 

„Fiindcă nu se poate să ai o astfel de atitudine. Vi se pare că a mișcat ceva cu pensiile speciale și cu tot ce s-a întâmplat până acum, domnul Budăi? În plus, felul în care atacă subliminal, Uniunea Europeană, este dezgustător și face un mare deserviciu PSD-ului care, până la urmă, a încheiat negocierile de aderare la Uniunea Europeană.

Nu e Budăi singurul vinovat pentru că domnul Câciu, care înțeleg că nu mai are bani la buget și ne-a mărit taxele și impozitele anul trecut, acum ne spune că a încasat mai puțin. Păi a încasat mai puțin pentru că toată lumea i-a spus, dacă majorezi taxele și impozitele o să încasezi mai puțini bani și asta s-a întâmplat. Dar domnul Câciu a declarat că dânsul are bani pentru pensiile speciale. Nu e singurul. Vedeți că nu există nicio voință politică să renunțe la miliardele de euro din PNRR, numai să nu te atingi de pensiile speciale.", a mai spus Bogdan Chiriac, la Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel