Chirieac: De ce funcționează coaliția PSD - PNL. E singura dată, în 33 ani, când se întâmplă așa

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus, în opinia sa, de ce actuala coaliție PSD - PNL funcționează.

'Îndrăznesc să spun un lucru: Este singura dată în România, în 33 de ani, când a funcționat o coaliție! Știți de ce a funcționat? Nu instituțional, nu datorită partidelor politice mature, unde miniștrii și-au îndeplinit mandatul și au făcut și au dres, nu! Funcționează datorită prieteniei dintre Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu (...) Partidele politice din România nu sunt încă obișnuite să guverneze în coaliție. Acesta este adevărul', a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV.

Vezi și - Ciolacu și Ciucă, măsuri pentru economie. Iată lista!

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au anunțat noi măsuri pentru români.

Președintele PSD a spus că a discutat cu premierul Nicolae Ciucă despre anumite măsuri care, conform calculelor pe care le-au făcut, vor duce la o economie de peste 5 miliarde de lei.

„Tăiem de la demnitari și ajutăm fermierii români! Vom reduce la jumătate numărul consilierilor de la cabinetele demnitarilor, în timp ce sprijinim achizițiile de alimente de la producătorii români pentru toate instituțiile publice din România! Fie că vorbim de hrana din spitale, de programele destinate elevilor în școli, mâncarea pentru bătrânii și copiii instituționalizați - toate instituțiile publice vor cumpăra doar produse românești de calitate.

Principiile ”lanțului scurt de aprovizionare” vor fi introduse în ordonanța de urgență pe care Guvernul o va adopta în această săptămână. Fermierii români trebuie sprijiniți în mod direct de stat, la fel cum oamenii din această țară trebuie să aibă acces la produse bune și proaspete! Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel