Chirieac: De Ce a mers Băsescu în vizită în Germania

basescu-merkel
basescu-merkel

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit vineri seară despre vizita pe care președintele Traian Băsescu a întreprins-o în cursul zilei în Germania. El a încercat să explice care ar putea fi motivele din spatele acestei vizite.

"Sună ca un C.V. pentru cineva care vrea să acceseze o funcție importantă internațională, cum ar fi secretar-general al NATO", a comentat Bogdan Chirieac despre vizita fulger întreprinsă de Traian Băsescu la Berlin.

Întrebat de ce nu a fost primit Traian Băsescu de cancelarul Angela Merkel, analistul politic a răspuns: "Întrebarea este dacă era prevăzută întâlnirea cu dna Merkel?"

"Care este scopul vizitei dlui Băsescu în Germania? (...) Nu știu de ce s-a dus dl Băsescu. Poate s-a dus la un consult medical - pentru că după zece ani de mandat nu avem niciun spital dotat în țară, poate s-a dus la shopping - că e perioadă de reduceri. Am văzut că s-a întâlnit cu jurnaliști germani și cu președintele Germaniei. Poate i-a zis (n.r. - președintelui Germaniei) că și la noi se schiază, că iarna nu-i ca vara, poate l-a invitat la anul la mare în România. Poate a fost o vizita privată, pentru că în UE se practică astfel de vizite. Poate a avut legătură cu vizita dnei Nuland la București", a mai declarat Bogdan Chirieac, la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel