Chirieac critică decizia PNL de a contesta mandatul de deputat al lui Dragnea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, duminică, la România TV, legat de intenția PNL de a solicita invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. 

"E absurd, după ce ai luat 20% în alegeri, când contracandidatul tău PSD a luat aproape 50%, tu să te gândești că poți face guvernul, în loc să spui da, am înțeles mesajul electoratului, o să ne reformăm, o să analizăm, să vedem unde am greșit...", a apreciat Bogdan Chirieac

În opinia analistului, PNL a făcut o obsesie ca Dragnea să nu mai fie nici deputat, nici premier, să nu fie nimic. "Învingătorul din alegeri să fie scos pe ușa din dos. Cred că prea mult, în ultima vreme, unii s-au obișnuit ca politicienii să fie scoși din joc prin alte mijloace decât cele politice. Numai așa putem să ne imaginăm cum se scot tot felul de găselnițe, că Dragnea să nu fie în Parlament. Acest lucru îl face și mai popular pe Liviu Dragnea, în opinia mea", a apreciat Bogdan Chirieac. 

Citește și: Tăriceanu, reacţie la posibila invalidare a mandatului lui Dragnea

Cât despre reacția liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după anunțul PNL, analistul politic a mai spus: "Nu a fost o idee bună întâlnirea neoficială între dl Iohannis și dl Tăriceanu. Ea ar fi putut să aibă loc numai și având acordul d-lui Dragnea. Ori dl Dragnea ne-a spus că a aflat după 48 de ore. Mai departe, ce spune dl Tăriceanu acum, este pe linie în sensul în care sunt lucruri de bun simț", a afirmat Chirieac.

Citește și: PNL, mișcare de forță pentru a invalida mandatul lui Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel