Chirieac: Cosma trebuia să se aștepte că vor riposta. Asta e tragedia României

Roxana Neagu / 04 dec 2018 / 22:20 Salveaza PDF Comentarii

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a explicat Andreei Cosma că tragedia României nu este despre vinovați și nevinovați, ci despre oameni executați. 

”Era ceva așteptat. Doamna Andreea Cosma, care a dat o lovitură cumplită statului subteran, că de acolo a început să se rostogolească piatra, după înregistrările prezentate, trebuie să se aștepte că sistemul nu va sta cu mâinile în sân și că vor riposta.” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea ”Sinteza Zilei”. 

Vezi și: BREAKING NEWS Andreea Cosma, denunț Laura Codruța Kovesi

”Asta a făcut astăzi o instanță de judecată -  n.r. a ripostat. Ce spune dânsa că este apărată de legi în această țară... De care legi sunteți apărată? Nu sunteți apărată de nimic! Dacă statul subteran dorește - și a dorit- să dea un exemplu, cei care se ridică împotriva statului subteran vor sfârși în pușcărie, astăzi, cu dvs. a dat acest exemplu. Sigur că speța e probabil stupidă. Da, logic, că notarul consemnează o tranzacție, am înțeles că ați și încadrat-o corect din punct de vedere al taxelor. Nu vorbim despre vinovăție sau nevinovăție, asta e tragedia României, ci despre oameni executați. A, că printre ei au fost și vinovați, da, au fost. E adevărat și că sunt mulți vinovați nederanjați, chiar stâlpi ai sistemului” a continuat Bogdan Chirieac. 

”Ironia sorții, doamnă - n.r. Andreea Cosma, dvs. aveți o condamnare de pușcărie grea, dânșii - Onea și Portocală - nu au niciun fel de problemă. Cu voia lui Dumnezeu, se întorc în magistratură” a precizat analistul politic. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24