Chirieac, către Radu Tudor: M-a sunat CNN. Pieleanu: Asta e o știre

Radu Tudor
Radu Tudor

„Incredibil!” - acesta a fost cuvântul folosit de Radu Tudor în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, după o mărturisire făcută de către analistul Bogdan Chirieac.

„Vă spun sincer: suntem în mijlocul lunii noiembrie și am tot așteptat 11 luni să văd ceva concret în presa internațională despre România. Mi-am dorit foarte mult să citesc măcar un articol în Le Monde, măcar un articol în New York Times, măcar un articol în The Guardian. Să se zică: e o țară în Europa care face 100 de ani. A fost alături de noi, a împărtășit toate valorile democrației, libertății, drepturilor omului. A fost nenorocită și distrusă în timpul comunismului, însă s-a întors la matcă. O țară care l-a dat pe Constantin Brâncuși, orice licitație cu Brăncuși – oriunde în lume – începe de la 20 milioane dolari. O țară care le-a dat pe Nadia Comăneci, Angela Gheorghiu. Ar fi trebuit, anul acesta, să se vorbească despre România. Cine nu ar fi știut despre România, dacă citea un articol în Le Monde, să spună: ce țară tare! O sută de ani face țara asta", a spus Radu Tudor, miercuri seară, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent în cadrul emisiunii, alături de sociologul Marius Pieleanu, a declarat ulterior: „Îți dezvălui un secret. M-a sunat cineva de la CNN International. Au vrut să vină să facă spoturi pe care să le dea pe CNN. (...) Am sunat și eu și nu a reacționat nimeni. (...) Nu am primit niciun răspuns până în ziua de astăzi".

„Incredibil! Deci CNN și-a exprimat disponibilitatea, în Anul Centenarului, să spună ceva despre România", a comentat Radu Tudor.

„Asta chiar e o știre", a zis Marius Pieleanu.

„Ai încercat să îi ajuți pe cei de la CNN să ia legătura cu entitățile guvernamentale și nimeni nu a reacționat", a subliniat Radu Tudor.

„Viața e un fenomen complex. Nu a fost să fie", a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel