Urmărește emisiunea live


Chirieac: Băsescu nu e străin de protestele din Piața Universității

Protest Roșia Montana
Protest Roșia Montana

Președintele Traian Băsescu a cerut, luni, într-o declarație de presă de la Palatul Cotroceni, retragerea proiectului de lege referitor la Roșia Montană, pe motive de neconstituționalitate.

[caption id="attachment_366379" align="aligncenter" width="640"] foto: metropotam.ro[/caption]

Șeful statului a arătat că împotriva exploatării de la Roșia Montană au protestat în Piața Universității 10.000 de oameni, după care a întrebat retoric dacă este nevoie de 200.000 de manifestanți ieșiți în stradă pentru ca proiectul de lege să fie retras.

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că prin această declarație, Traian Băsescu dovedește că nu este străin de protestele din Piața Universității.

"Traian Băsescu nu este străin de protestele din Piața Universității", a subliniat analistul politic, în emisiunea "Punctul de întâlnire" de la Antena 3, după care a arătat cum interpretează el spusele președintelui: "Vreți să scot 200.000 de oameni în stradă?"

Realizatoarea Dana Grecu a intervenit, întrebând dacă Traian Băsescu are 200.000 de simpatizanți pe pagina oficială de Facebook.

Colegul său Radu Tudor a răspuns că din cele aproximativ 233.000 de like-uri pe care șeful statului le are pe pagina oficială, 200.000 sunt cumpărate, iar restul sunt "pe bune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel