Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Chirieac a făcut topul miniștrilor USR PLUS

foto gov.ro
foto gov.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac a enumerat care sunt miniştrii/politicienii USR PLUS pe care îi apreciază.

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a enumerat, în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră", realizată alături de Mugur Ciuvică, pe miniştrii şi parlamentarii USR PLUS pe care îi apreciază. Discuţia a pornit de la faptul că Vlad Voiculescu - revocat, miercuri, de către premierul Florin Cîţu din funcţia de ministru al Sănătăţii - nu a comunicat cu oamenii, nu a anunţat şi explicat transparent care sunt deciziile pe care le-a luat din calitatea pe care a avut-o.

"Dacă Vlad Voiculescu ar fi comunicat de o manieră tipic democratică, adică ies, vorbesc… aşa cum face preşedintele Senatului, doamna Anca Dragu. Mie îmi place Cosette Chichirău, o să râdeţi. Îmi place Claudiu Năsui din miniştrii ăştia noi. Îmi place Teleman de la Digitalizarea României. L-am văzut, vorbeşte, e logic, lucru foarte important", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.

Florin Cîţu l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că l-a revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu pentru a se asigura că "încrederea în instituţiile statului rămâne".

"Pentru a mă asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne, am decis, astăzi, să fac o modificare la vârful Ministerul Sănătăţii", a afirmat Florin Cîţu la Palatul Victoria.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel