Chirieac, IPOTEZĂ în privința Elenei Udrea. Ce se va întâmpla luni în Parlament

Analistul politic Bogdan Chirieac a emis la RTV o ipoteză cu privire la decizia Parlamentului de luni, în privința Elenei Udrea, în contextul în care pe numele ei au fost emise cereri de arestare și urmărire penală.

Bogdan Chirieac a fost întrebat dacă este de părere că Elena Udrea a căpătat mai mult curaj după prima ieșire publică a fostului președinte, ținând cont de faptul că fostul șef de stat a consimțit faptul că a fost informat de deputat.

„Mie nu mi s-a părut că discursul dl. Băsescu ar ajuta-o în vreun fel. Mie mi s-a părut că dl. Băsescu, să îl citez pe dânsul, „vrea să își apere mandatele”, după care a spus că speră să aibă o șansă corectă să se apere. Deci e ca un joc la loterie. Speră ca Elena Udrea să câștige la loterie sau speră ca orice cetățean din această țară să aibă o șansă corectă, dar însemană că nu toți avem o șansă corectă. Unii n-au o șansă corectă prin ce a spus dl. Băsescu. Nu, e un discurs pe care îl vom analiza separat pentru că a fost lamentabil”, a explicat analistul politic.

„În privința doamnei Udrea, în Parlament, avem o decizie politică. Acolo aveți, practic, decizia politică în Comisia parlamentară și decizia politică în Parlament, vizavi de arestare preventivă. Eu cred că până și comisia juridică nu va merge către arestare preventivă. Și de altfel, mâine, cu greu va obține în Parlament, Parchetul, o decizie de arestare preventivă. De începere a urmăririi penale, da! dar o decizie de arestare preventivă la iureșul politic care s-a creat în acest moment, va fi mult mai greu”, este de părere Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel