Chirieac, după afirmaţiile lui Barna despre protestatari: E de noaptea minţii!

foto gov.ro
foto gov.ro

Bogdan Chirieac a făcut o analiză a ultimelor evenimente din România care au culminat, luni seara, cu protestele care au avut loc în Bucureşti şi în alte mari oraşe ale României.

Întrebat cum interpretează mesajul pe care l-a transmis, astăzi, Klaus Iohannis, după protestele din ultimele zile şi de ce nu iese şi preşedintele să comunice pe temele care au revoltat pe cei care au ieşit în stradă, analistul politic Bogdan Chirieac a declarat: "Fiindcă domnia sa a terminat campania electorală. Nu a obţinut chiar rezultatul pe care şi l-a dorit, fiindcă PSD a ocupat locul întâi şi nu mai vrea să comunice. Acum, cinstit, normal trebuie să comunice în primul rând Guvernul. Din punctul acesta de vedere înţeleg atitudinea preşedintelui.

În acelaşi timp, declaraţia domnului Iohannis este corectă, dar n-a fost aceeaşi declaraţie în ianuarie 2017, la Ordonanţa 13. Nu au fost aceleaşi declaraţii la 10 august 2018, când s-a încercat, conform imaginilor difuzate de presă, intrarea cu forţa în sediul Guvernului. Dar iată că în 2021 domnul Iohannis are un discurs prezidenţial. Despre asta este vorba şi spune corect ceea ce spune: trebuie să dialogăm, trebuie să deplângem orice formă de violenţă, oamenii au dreptul să demonstreze, dar trebuie respectate anumite reguli". 

Ce spune despre declaraţiile lui Dan Barna - USR

"Mă gândesc că domnul Dan Barna cu siguranţă a ascultat discursul preşedintelui Iohannis, căci ştiţi bine cum i-a făcut pe oameni. Acum toţi or fi fost huligani şi fascişti? Toţi participanţii la miting? Un om politic - e de noapte minţii - lider de partid nou, de la care Europa are atâtea aşteptări, liderul USR îi face pe manifestanţi huligani şi fascişti", afirmă Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel