Chirieac: Aşa se stabileşte criteriul de performanţă la stat

Foto: Sora Shimazaki - Pexels
Foto: Sora Shimazaki - Pexels

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre adevăratele "criterii de performanţă" aplicate în sectorul de stat, pe care guvernanţii le invocă atunci când vine vorba despre angajări sau concedieri în administraţia centrală sau locală. 

Invitat la România TV, Bogdan Chirieac a comentat, ironic, informaţiile lansate de către actuala guvernare cu privire la criteriile de performanţă care vor sta la baza angajărilor sau concedierilor în sectorul public. 

"Criteriul de performanţă se stabileşte în felul următor: dacă eşti apropiat de coaliţia aflată la putere, eşti performant. Dacă ai venit în vremea ciumei roşii trebuie să fii îndepărtat. Acesta este criteriul de performanţă la stat. Ca să nu ne mai înşelăm, să nu spunem că vom greşi, acesta este criteriul de performanţă. Ce văd acum e chiar mai fin, mai distilat.

Dacă eşti în fieful USR şi te-a prins că eşti PNL-ist te arde, că aşa e şi ciuma galbenă, nu doar ciuma roşie. Dar criteriile de performanţă le-am stabilit acum  şi sunt convins că vor fi îndeplinite fără doar şi poate", a comentat, în direct la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel