Chirieac: De Ce nu va beneficia PSD de condamnarea lui Năstase

psd
psd

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că PSD nu va beneficia la alegerile europarlamentare de pe urma faptului că Adrian Năstase a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

Bogdan Chirieac este de părere că Adrian Năstase ar fi trebuit să denunțe abuzurile regimului Băsescu în perioada în care a fost liber, pentru a putea deveni un vehicul politic al PSD-ului în privința europarlamentarelor.

”În toată perioada de 11 luni în care a fost liber, dacă domnul Adrian Năstase ar fi fost adevăratul Adrian Năstase, combătând abuzurile epocii Băsescu, arătându-le și denunțându-le în presă, atunci poate că domnul Adrian Năstase ar fi putut fi considerat o victima și ar fi putut deveni un vehicul politic pentru PSD la alegerile europarlamentare. Dar el a stat tăcut și s-a ocupat doar de activități intelectuale, care nu au o mare vizibilitate. A scris doar pe blog.

Adrian Năstase știe legislație, știe Constituția, știe drept Internațional, și ar fi putut să arate abuzurile epocii Băsescu. Dar a fost prea rezervat”, a declarat analistul politic în ediția de luni a emisiunii ”La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel