EXCLUSIV  Chirica, inculpat. Ciuvică: Culmea ironiei. În 2017 cerea justiţie independentă. Acum are parte de ea

Mugur Ciuvică a comentat situaţia în care se află Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, cel care a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT într-un caz de înşelăciune cu un teren al primăriei.

"Cu Chirica (n.r. – Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi) mi se pare culmea ironiei. Cum era Chirica atunci când au început ăştia cu luminiţele, prin 2017-2018, el fiind cu problemele lui, că el era cu un combinator de-al celui dinainte care a şi ajuns la închisoare, cu Nichita. El, fiind cărător de geantă de-a lui Nichita ştia că că are nişte probleme în spate.

Şi atunci el, în 2017, a sărit repede din baie, el fiind PSD-ist să zică ‘pesediştii sunt hoţi, Dragnea e un hoţ, la puşcărie, eu ţin cu libertatea, cu justiţia’. Era cu ăia cu luminiţele, că vrea justiţie independentă. Uite, are acum parte de justiţie independentă. Cred că se bucură", a declarat, în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră", Mugur Ciuvică.

Reamintim că primarul Mihai Chirica a anunţat, miercuri, că se autosuspendă din funcţiile politice pe care le deţine în cadrul organizaţiei ieşene a PNL. El spune că nu îşi doreşte ca acuzaţiile care i se aduc să se răsfrângă asupra imaginii Partidului Naţional Liberal. Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT într-un caz de înşelăciune cu un teren al primăriei. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel