Chiriac: Ar fi o mare dezamăgire ca noul guvern să nu accepte acest lucru

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Viorel Chiriac, a afirmat că speră 'din tot sufletul' ca guvernul să funcţioneze cât mai corect şi a spus că ar fi o 'mare dezamăgire pentru toţi cei care au sperat altceva de la acest guvern' să nu fie de acord cu majorarea salarială de 10% pentru bugetari.

'Noi sperăm din tot sufletul ca această emanaţie populară să funcţioneze cât mai corect. Nu avem comentarii de făcut despre modul cum s-a preluat activitatea guvernamentală de la fostul Guvern. Aşteptăm cu nerăbdare, şi spun acest lucru foarte interesat, principalul obiectiv din punctul meu de vedere pentru săptămâna următoare, proiectul de buget. Este foarte, foarte important pentru români, pentru noi toţi, ce 'suferinţe' va avea proiectul de buget pe care vechiul Guvern l-a întocmit. Mă refer la principalele conexiuni care ar fi putut fi stabilite între bugetul României şi legile pe care le-am aprobat, Codul Fiscal, majorările de salarii, pensii', a precizat preşedintele executiv al PSD Braşov.

Întrebat ce se va întâmpla dacă Guvernul nu va fi de acord cu majorarea salarială de 10% pentru bugetari, Chiriac a spus că ar fi o mare dezamăgire 'pentru cei care au sperat altceva de la acest guvern'. 'Trebuie să aşteptăm să vedem ce decizii se vor lua. Ar fi o mare dezamăgire pentru cei care au sperat altceva de la acest guvern. Pentru mine, ar fi prima mare dezamăgire, pentru că foarte multă lume aşteaptă această creştere salarială', a subliniat Viorel Chiriac.

[citeste si]

Referitor la o posibilă evaluare a salariaţilor din administraţia centrală şi locală, pe care Guvernul o doreşte, preşedintele executiv al PSD Braşov a arătat că aceasta ar fi 'o chestiune normală' pentru fiecare guvern. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel