Chinuri groaznice pentru o româncă. De ce medicii au refuzat să o trateze

O femeie din Iași a trecut printr-o dramă, fiind nevoită să meargă de la un spital la altul în speranța că un medic va dori să îi trateze boala de care suferea.

Doctorii au refuzat-o în mai multe spitale pe motiv că este prea bătrână pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale. Operația îi salva viața, dar medicii au refuzat să-i acorde șansa. În cele din urmă, un doctor a decis să o opereze pe femeia de 80 de ani. După opt ore și jumătate – cât a durat intervenția – pacienta s-a simțit mult mai bine.

Pacienta avea o formă de cancer foarte rară

"Pacienta a fost diagnosticată cu o tumoră malignă rară a căilor biliare. Leziunea tumorală era localizată în canalul de la ficat prin care este transportată bila în duoden. Este primul neoplasm de acest tip pe care îl întâlnesc în carieră. Sunt rare aceste tumori. La internare pacienta avea icter. Pielea, urină, inclusiv saliva aveau culoarea galben închis. Au durat vreo șase luni până a ajuns la spital pentru că a fost refuzată în mai multe unități medicale pe motiv că vârstă este înaintată. La 80 de ani este extrem de riscantă o astfel de operație. Evoluția pacientei este una nesperat de bună", a declarat chirurgul Mihai Glod, managerul Spitalului CF Iași, informează Bună Ziua Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel