CHIȘINĂU: Alertă cu bombe. Poliția, în alertă

Alertă cu bombe la câteva adrese din Chișinău!

UPDATE (17.28) Poliția continuă verificările la cea de-a treia adresă, pe Bulevardul Dacia, unde se află o clădire cu multe etaje părăsită. Mai mulți angajați ai Serviciului Bombteh manifestă o atitudine agitată, îmbrăcând echipamentele de protecție, iar șeful interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, dă ordine subalternilor săi.

UPDATE (17.07): Verificările în blocul de pe strada București s-au încheiat. Alarma s-a dovedit a fi falsă, spun angajații Inspectoratului Național de Patrulare aflați la fața locului

UPDATE (16.59): Ministrul de Interne, Oleg Balan, a precizat pentru Deschide.MD că informațiile privind existența unor depozite de arme și muniții în incinta celor trei clădiri nefinalizate, verificate astăzi de poliție, au fost obținute pe căi operative și nu în urma unor alerte cu bombă, semnalate de cetățeni.

Știrea inițială:

Ministrul Oleg Balan și șeful interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, s-au deplasat la fața locului. Verificările sunt efectuate de diviziunile specializate ale Ministerului de Interne.

În prezent sunt verificate alte două clădiri: la Metro 2 de la Botanica şi la un edificiu de pe strada Bucureşti din Chişinău.

Informațiile obținute s-au confirmat, cel puțin pe o adresă de pe strada Columna, unde au fost găsite arme, detonatoare și cocktail-uri Molotov. De asemenea, au fost găsite telefoane mobile și muniții, scrie Deschide.MD.

Sursa foto: Fratea Nicolae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel