Scandal în showbiz. Cheloo riscă să ajungă după gratii

După scandalul care a izbucnit în urmă cu câteva luni la "X Factor", când puțin a lipsit să fie dat afară de șefii de la Antena 1, Cheloo a dat din nou de necazuri.

Juratul de la "X Factor" va ajunge, marți, în fața judecătorilor, fiind acuzat că a lovit un DJ, în urmă cu trei ani. Incidentul violent s-ar fi produs în noaptea de Crăciun, în 2010, în clubul unde Dan Apetria era MC (maestru de ceremonii). Atunci, tânărul ar fi fost atacat de Cheloo și de unul dintre prietenii acestuia, chiar sub privirile celor prezenți.

Totul a pornit de la niște vorbe aruncate de colegul lui Cheloo MC-ului, care nu s-a lasat mai prejos și i-a răspuns cu aceeași monedă. Până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas, iar Apetria a fost lovit cu brutalitate așa că a promis că va ajunge în instață pentru a face dreptate.

Astfel, Cheloo ar putea primi cinci ani de închisoare. Oricum ar fi, juratul de la "X Factor" nu se teme de pedeapsa pe care ar putea să o primească. “Scrieți ce vreți. Nu comentez despre acest subiect. Vorbiți cu Dan Apetria”, le-a spus Cheloo jurnaliștilor de la Click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel