Cheloo, ridicat de acasă și dus cu mandat la DIICOT

Procurorii DIICOT Ploiești efectuează, miercuri dimineață, zece percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc, una dintre acestea vizând domiciliul rapperului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, au declarat surse judiciare.

Cheloo, membrul trupei "Paraziții", a dat de necaz. Acesta a fost adus cu mandat la sediul DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. În dosar se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza județului Prahova, dar și în București, activitatea infracțională desfășurându-se începând cu anul 2015, informează Agerpres.

În acest moment nu este clar dacă membrul trupei "Paraziții" este implicat în traficul cu droguri sau este doar consumator.

Procurorii DIICOT monitorizau de ceva vreme o rețea de traficanți de droguri care operau în București și Prahova. La sediul DIICOT din Ploiești vor fi aduse 90 de persoane, urmând ca acestea sp fie anchetate în dosarul deschis de procurori.

DIICOT, precizări  despre dosarul în care este audiat Cheloo de la Paraziții

La data de 30.03.2016, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești şi Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița au efectuat 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului București și a județelor Prahova și Ialomița, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către un număr de 8 suspecţi a infracţiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 şi până în prezent, în baza unei rezoluţii infracţionale unice şi a unei înţelegeri prealabile, suspecţii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul București iar ulterior le-au comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orașului Breaza și a localităților limitrofe.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost găsite diverse cantități de materie vegetală cu aspect de cannabis, semințe de cannabis, precum și ustensile pentru consum, ambalare și distribuire de drogurilor.

La sediul DIICOT, Serviciul Teritorial Ploieşti au fost aduse în vederea audierii un număr de 80 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul organelor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova. La percheziții au paticipat și jandarmi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel