Cheia eliberării lui Becali, în mâna unui fost președinte. CSAT, implicat

Un fost președinte al României deține cheia eliberării din închisoare a lui Gigi Becali. Avocatul patronului Stelei a spus, vineri, în faţa instanţei, că schimbul de terenuri cu MApN, pentru care Becali a fost condamnat la închisoare, ar fi fost girat de fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu.

Gigi Becali şi avocatul său s-au prezentat la tribunal şi au contestat condamnarea pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul schimburilor de terenuri, scrie gsp.ro.

Patronul Stelei a declarat că generalul Dumitru Cioflină, de asemenea condamnat în acest dosar, i-a dezvăluit o informaţie care poate schimba datele problemei: schimbul de terenuri a fost girat în CSAT şi există chiar şi un act semnat de Emil Constantinescu. Aceste lucruri duc la ideea că acuzaţiile din dosar sunt rezultatul unor necunoaşteri, deoarece judecătorii nu au avut acces la informaţii secrete.

În aceste condiții, Gigi Becali şi avocatul său cred că procesul ar trebui rejudecat de către magistraţii care au acces la informaţiile respective. Elementul cheie în acest este reprezentat acum de Emil Constantinescu. Latifundiarul din Pipera aşteaptă o poziţie oficială din partea fostului președinte, iar dacă acesta va confirma ipoteza lui, procesul ar putea fi reluat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel