Chefi la cuțite, bootcamp. Bontea, anunț pentru concurenți: Vă pot lua de la ei

Luni seară, de la 20:00 pe Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor împărți ultimele cuțite din sezonul 6, iar ediția va continua cu prima probă dintr-o etapă eliminatorie crucială, Bootcamp-ul, ce provoacă bucătarii calificați să își depășească limitele culinare pentru a ajunge într-una din echipele finale ale chefilor.

Doar trei probe îi despart pe cei mai talentați bucătari de experiența în tunici colorate din bucătăria "Chefi la cuțite", iar diseară, prima probă difuzată pe Antena 1 va restabili rândurile la bancul de lucru. Astfel, cei 120 de concurenți ce au impresionat în audițiile pe nevăzute și au primit un cuțit din partea chefilor au acum ocazia să demonstreze că pot găti excepțional. Rapiditatea execuției, creativitatea plating-ului și gustul preparatului vor fi trei aspecte vitale pentru a rămâne în concurs: "Este foarte important gustul. În battle-uri noi nu avem voie să degustăm sau să gătim, așa că ne bazăm foarte mult pe ei. De asemenea, în Bootcamp urmărim și care este relația concurentului cu vecinii, să vedem dacă lucrează împreună, dacă ajută sau nu.", mărturisește chef Sorin Bontea.

Bucătari cu experiență, amatori pasionați de gastronomie, concurenți de toate meseriile și chiar și juniori talentați la gătit, toți vor încerca diseară să ajungă la următorul nivel. Printre ei se află și Ovidiu Malișevschi, concurent ce a refuzat cuțitul de aur oferit de Sorin Bontea, ce i-ar fi garantat un pașaport de trecere direct către echipa sa: "Deși sunt conștient că mai sunt trei probe în care pot fi eliminat...îmi asum riscul. Dacă voi pleca acasă acum, înseamnă că nu meritam să trec mai departe.", afirmă acesta.

Sorin Bontea, anunț pentru concurenți

Amuletele, noutatea sezonului 6 "Chefi la cuțite", pot schimba soarta jocului încă de la început. În prima etapă a concursului chefii și-au adjudecat un număr total de 12 amulete, iar pot fi folosite strategic, spre avantajul lor. Tocmai de aceea, alegerea unui concurent într-o anumită echipă nu îi oferă garanția că va lupta alături de același chef pe tot parcursul emisiunii: "Chiar dacă nu v-ați dorit să faceți parte din echipa mea, eu vă pot lua de la ei, de la colegii mei.", afirmă Sorin Bontea încrezător.

Câștigător al ultimului sezon "Chefi la cuțite", Florin Dumitrescu intră cu forțe proaspete într-o nouă aventură culinară alături de prietenii săi și mărturisește că pe parcursul edițiilor a învățat că doar cheful este cel care poate influența echipa și o poate duce cât mai aproape de câștig: "Sunt curios ce slogan vom avea anul acesta și ce culoare vom îmbrățișa. Aș vrea ca fiecare dintre bucătarii mei să își dorească să câștige finala." Și pentru Cătălin Scărlătescu sezonul cu numărul 6 va începe cu multă energie, chiar el mărturisind că norocul va fi de data aceasta de partea sa: "Asta e momentul crucial în care îți alegi războinici. Eu în sezonul 6 nu mai vreau concurenți, vreau războinici. Lupta a început deja."

Prima probă de Bootcamp din sezonul 6 va fi difuzată în cea de-a doua parte a ediției de luni seară, ce începe de la 20:00, pe Antena 1, urmând ca la finalul serii telespectatorii să afle care sunt bucătarii ce vor continua să lupte în celălalte două probe eliminatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel