Chefi la cuțite 24 decembrie ELIMINARE neașteptată

Chefi la cuțite eliminare 24 decembrie
Chefi la cuțite eliminare 24 decembrie

Chefi la cuțite 24 decembrie. O nouă ediție Chefi la cuțite a fost difuzată, la Antena, 1 pe 24 decembrie, de la 20.00. Un concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite în seara de 24 decembrie.

UPDATE: Alex Ilinca a părăsit Chefi la cuțite. Echipa albastră - a lui Chef Bontea - a rămas cu un om în minus.


UPDATE: "Mi-a căzut cerul în cap!", a spus chef Sorin Bontea când decizia finală a rămas între Alex Ilinca și Maria Burlacu, concurenta din echipa lui chef Scărlătescu. Cheescake-ul lui Alex a fost notat cu patru puncte.

UPDATE: Echipa albastră și cea galbenă intră la duel. Concurenţii trebuie să gătească cheescake, un preparat pretențios care necesită timp. Rămâne de văzut cine va ieși învingător.

UPDATE: Presiunea timpului a creat neînțelegeri între concurenții din echipa lui Chef Scărlătescu. Marian Rusu și Cătălin Badici și-au aruncat replici dure. Totul a început după ce Cătălin i-a cerut lui Mihai să gătească mai repede, acesta din urmă susținând că nu poate. Discuția s-a aprins atât de tare, încât Chef Scarlatescu a trebuit să intervină și să îi calmeze


Chefi la cuțite 24 decembrie. Cea de-a treia confruntare pe echipe va fi jurizată de echipa show-ului „Te cunosc de undeva!" formată din concurenți, juriu, dar și din membri ai echipei de producție. 

Chefi la cuțite 24 decembrie. Tema primei probe este main course, iar cele trei ingrediente obligatorii sunt ananas, mere și roșii. Pentru că a câștigat ultimul battle, Chef Florin Dumitrescu va fi cel care beneficiază de privilegiul de a-și putea alege ingredientul și de a le împărți pe celelalte două echipelor concurente.

„Nu mi-a oferit ananas, pentru că era clar că mă duc în mâncarea asiatică și nu aveau nicio șansă! Pentru mine ananasul este cel mai simplu de acolo", spune chef Sorin Bontea.

Chefi la cuțite 24 decembrie

Invitați pretențioși, obișnuiți cu transformările neobișnuite, vedetele show-ului „Te cunosc de undeva!" au gusturi din cele mai diverse, astfel că cele trei echipe se gândesc cu ce ar putea surprinde juriul: „Mi-e greu să spun fiecare ce mănâncă, sper să-i nimerim pe gust că altfel degeaba faci tu o farfurie frumoasă și gustoasă", își pune problema chef Bontea.

Odată ajunse pe bandă, farfuriile celor trei echipe fac ravagii printre degustători: „E atât de picant că-mi dau lacrimile. Dar este foarte, foarte bun", este de părere Andreea Bălan, în timp ce Aurelian Temișan a fost atât de încântat încât nu s-a mulțumit să guste doar din farfuria lui: „Am mâncat și porția mea, și pe a Andreei și m-am dus și la vecini. Nu se putea, prea bune".

Cine va câștiga confruntarea serii din 24 decembrie

Luni seară, chefii Bontea și Dumitrescu vor lupta în cinci bucătari, în vreme ce chef Scărlătescu va intra în luptă cu echipa completă. Cine va câștiga a treia confruntare pe echipe, care vor fi trupele ce intră la duel și care va fi verdictul plin de tensiune al testului individual, telespectatorii pot urmări luni, în Ajunul Crăciunului, într-o nouă ediție specială „Chefi la cuțite", de la 20.00.

VOM REVENI CU UPDATE, în acest articol, pentru a vă spune numele concurentului eliminat.

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019 Voropchievici. Zodia care va da lovitura în 2019

Horoscop RUNE 24 - 30 DECEMBRIE 2018. Voropchievici: BOMBA pentru o zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel