Urmărește emisiunea live


Chefi la Cuțite, 22 martie 2021. Concurenta care-l lasă fără cuvinte pe chef Scărlătescu - Galerie foto

Chef Scărlătescu rămâne fără cuvinte la apariție unei concurente în emisiunea Chefi la Cuțite de astăzi, 22 martie 2021. 

Chefi la Cuțite, 22 martie 2021. Luni seara căutarea continuă la Chefi la Cuțite începând cu ora 20.30.  O amuletă colorată pusă în joc de Gina va deschide din nou veșnica dispută: este sau nu bucătăria o artă?

Chefi la Cuțite, 22 martie 2021. ”Nu a fost niciodată așa o tensiune la noi în platou”

Încercările chefilor de a-i găsi jumătatea lui chef Cătălin Scărlătescu prind din nou contur odată ce Jasmina, o concurentă venită tocmai din Sânnicolaul Mare pășește în platoul emisiunii. Chef Florin Dumitrescu declară că „nu a fost niciodată așa o tensiune la noi în platou”. Care va fi deznodământul acestei noi povești, telespectatorii vor descoperi în această seară de la 20.30, la Antena 1.

Ediția de duminică a pus în joc o amuletă cu totul specială. Avantajul câștigat îi dă puterea câștigătorului să combine oricare două amulete ale celorlalți chefi ce au fost jucate pentru a construi o amuletă Supremă.

Jurata invitată, antreprenoarea și cake designer-ul Ioana Romanescu a dat speranțe tuturor celor trei chefi menționând ca deserturile lor au avut ”ceva aparte” și ”texturi impecabile”, însă amuleta s-a dus către Chef Sorin Bontea pentru creația sa impecabilă: sfera de ciocolată cu surpriză în interior. Janna, o americancă din California stabilită în Cluj, a adus duminică seara o doză intensă de energie pozitivă. Aceasta a povestit cu veselie despre cum s-a îndrăgostit de România și a făcut și o degustare de palincă din rezerva personală a chefilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel