Urmărește emisiunea live


Chefi la cuțite, sezon patru. Chef Florin Dumitrescu, supus unui tratament ”la cuțite”

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuțite” difuzate pe Antena  1. 

Din toamnă, miza noii ediții se dublează  în urma provocării lansate de Gina încă de sezonul trecut, de a pierde kilograme și de a intra într-o formă fizică de invidiat.

Fiecare dintre cei trei simpatici bucătari a câștigat deja câte o dată competiția din fața camerelor de filmat, însă de data aceasta Cătălin Scărlătescu pare să aibă un avans considerabil în ceea ce privește lupta kilogramelor în plus, pentru că revine cu o apariție spectaculoasă. 

Colegii lui de platou nu se lasă mai prejos, iar cel care ia  în serios misiunea unui trup armonios este chef Florin Dumitrescu.

Acesta a început de curând o dietă proprie, în care renunță la tentațiile culinare cu care este obișnuit în favoarea unui singur fel de mâncare, alternat la trei zile. Așa se face că cel mai ambițios dintre jurați se supune unui tratament ,,la cuțite”, în care unicul aliment permis în primele zile a fost salata de varză.

În continuare, se pare că orezul va câștiga teren, înlocuind atât delicioasele ouă benedict de la micul dejun, cât și coastele de porc aromatizate în cele mai delicioase sosuri de la ora prânzului. Unde mai pui că desertul este ca și inexistent, iar Florin Dumitrescu va trebui să își îndulcească zilele cu succesul indicat de acul cântarului. 

,, Eu am ales să urmez regimul acesta pentru a da jos câteva kilograme și pentru a-mi demonstra că exista viață și fără unt, cartofi prăjiți, burgeri și deserturi cu multă ciocolată!”, spune acesta, în timp ce le dezvăluie fanilor că în ciuda restricțiilor culinare, se simte mai bine ca oricând.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel