Charlize Theron: "I-am spus doctorului că sunt pe moarte"

Charlize Theron, în vârstă de 41 de ani, vorbește despre "depresia masivă" și "îmbolnăvirea" pe care a suferit-o după ce a fost nevoită să ia în greutate pentru filmul "Tully".

Actrița care este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, a vorbit cu Variety despre câștigarea în greutate pentru ultimul său film Tully și cât de greu a fost acest moment în comparație cu momentul când era mai tânără. Frumoasa din Africa de Sud, a luat în mod semnificativ în greutate și și-a schimbat înfățișarea pentru rolul câștigător al premiului Oscar din filmul "Monster". În momentul în care Monster a fost filmat în 2002, Charlize era în vârstă de 20 de ani, iar necesitatea de a se îngrășa pentru rol nu a fost un sacrificiu atât de mare sau de greu pentru corpul ei. Ea și-a recunoscut înfrângerea în modificarea corpului de data aceasta, "a fost brutală în orice sens". 

La 41 de ani, Charlize s-a îngrășat pentru a juca rolul unei mame cu trei copii mici în filmul lui Jason Reitman, "Tully". Ea a explicat că atunci când a terminat "Blonda Atomică", căuta un mic film și un rol în care s-ar putea "pierde". Frumoasa blondă s-a reunit cu regizorul "Young Adult" și a decis să se îmbrace cu totul în rol, incluzând din nou creșterea în greutate. 

"Zahărul m-a dus la o depresie masivă. Am fost bolnavă. Nu puteam pierde greutatea. Mi-am sunat doctorul și am spus: "Cred că mor!" Și el mi-a spus, "Nu, ai 41 de ani. Calmează-te", explică ea. Dar câștigarea în greutate nu a fost singura dificultate în cariera ei. În timp ce filma "Blonda Atomică", pe care l-a promovat în această vară, a dezvăluit că a fost rănită pe platou, incluzând răsucirea genunchiului, zdrobirea coastelor și efectuarea unei operații dentare extinse, relatează DailyMail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel