Urmărește emisiunea live


Charlie Hebdo. Surpriză totală: Cum a apărut Gâdea la Antena 3 după faza cu Halep

Mihai Gâdea a renunțat la costum și cravată în emisiunea de joi seară. El s-a îmbrăcat într-un mod special pentru a transmite un mesaj clar.

Revista de satiră Charlie Hebdo a publicat într-o ediţie recentă o caricatură a Simonei Halep, care ridică trofeul Roland-Garros, având descrierea: ”Fier vechi, fier vechi".

Turnul Eiffel, grație unui român

Mihai Gâdea a sancționat acest gest într-un mod excepțional. S-a îmbrăcat într-un tricou pe care avea scris un mesaj pentru francezii care și-au permis să o umilească pe Simona Halep. Jurnalistul de la Antena 3 a ținut să le amintească oamenilor că Turnul Eiffel, simbolul Parisului, a fost construit cu oțel românesc și cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare a unui inginer român.

”Sper ca tricoul meu din această seară să ajungă și în presa franceză pentru a se vedea care este ironia noastră. Ironia noastră se bazează pe un adevăr foarte important. Marea voastră fierătaie (n.r. Turnul Eiffel) este construită grație unui român. Acesta este răspunsul meu pentru caricatura oribilă pe care au făcut-o cei de la Charlie Hebdo. Sunt destul de trist”, a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

(w670)

(w670)

Charlie Hebdo este o revistă satirică franceză, cu apariție săptămânală, care publică în mare parte ilustrații (caricaturi și desene), dar și reportaje, articole controversate și glume. Având puternice vederi de stânga și anti-religioase, revista este caracterizată de poziția ei critică față de de islamism, catolicism, iudaism și extremismul de dreapta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel