CHAMPIONS LEAGUE, semifinale, tragere la sorți. DUEL ȘOC

finala Champions League
finala Champions League

Liga Campionilor a ajuns în penultimul act, iar Liverpool, AS Roma, Real Madrid şi Bayern Munchen sunt ultimele echipe rămase în competiţie. 

UPDATE

SEMIFINALE CHAMPIONS LEAGUE:

Bayern Munchen - Real Madrid

Liverpool - AS Roma

Știrea inițială:

Spaniolii visează la a patra finală din ultimele cinci sezoane, formaţia "blanco" reuşind să triumfe în ultimele două ediţii, scrie Prosport. Tragerea la sorţi pentru semifinalele Ligii Campionilor începe vineri, la ora 14:00.

Liverpool s-a calificat în semifinale după o pauză de zece ani, Roma a ajuns pentu a doua oară în istorie în această fază, Jupp Heynckes ţinteşte o nouă triplă, performanţă reuşită şi în 2013, iar Real Madrid e la numai trei meciuri de trofeul cu numărul 13. Bayern şi Liverpool au câte cinci trofee în vitrină, iar Roma n-a reuşit niciodată să câştige prestigioasa competiţie. Italienii au ajuns în finală în 1984, când au jucat în compania lui Liverpool, pe Olimpico, dar "cormoranii" s-au impus la loviturile de departajare, mai informează sursa citată.

Tragerea la sorți va avea loc la ora 14:00. Liverpool, Roma, Real Madrid și Bayern se află în careul de ași. Cele două semifinale le veți putea afla pe WWW.DCNEWS.RO, în timpul tragerii la sorți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel