CFR va repara 371 de vagoane de călători

Vlad Manolache / 13 aug 2018 / 19:42 Salveaza PDF Comentarii
Tren
Descriere foto: Tren

CFR va reda spre exlploatare noi sute de vagoane.

CFR Călători a atribuit patru acorduri-cadru de achiziţie de servicii de reparaţie planificată tip RTG pentru un număr de 371 de vagoane de călători, în sumă de 240 milioane lei.

Potrivit unui comunicat al companiei, acordurile-cadru de achiziţie "Servicii de reparaţie planificată tip RTG la vagoane de călători" au fost atribuite începând cu data de 13 august 2018 şi au o valabilitate de 24 de luni. 

"Pe măsură ce vor fi redate în exploatare vagoanele din procesul de reparaţii, revizii planificate şi modernizare, se va putea continua suplimentarea compunerii
trenurilor la nivelul aşteptărilor de confort şi mobilitate ale publicului călător", se menţionează în comunicat. 

Traficul a crescut


Compania precizează că în prezent în compunerea trenurilor de pasageri intră întreg parcul de material rulant disponibil din punct de vedere tehnic pentru circulaţie, în vederea preluării afluenţei de călători înregistrată în ultimele luni şi afirmă că ia toate măsurile la nivel de activitate de bază pentru a satisface toate cererile "în contextul acestui trafic crescut". 

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe
calea ferată. 


Te-ar putea interesa

Concurs Referendum


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24