CFR Marfă. Şova: Posibil prejudiciu de peste 19 milioane de lei

Corpul de control al ministrului Transporturilor, Lucian Şova, a constatat, în urma unor verificări la CFR Marfă, că societatea ar fi pierdut un posibil profit în valoare de peste 19 milioane de lei, în urma unei licitaţii pentru transport de cărbune, informează joi ministerul de resort. 

Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, CFR Marfă a participat la licitaţia organizată de Complexul Energetic Oltenia, având ca obiect transportul de cărbune. Comisia de licitaţie a prezentat o singură ofertă, potrivit documentelor puse la dispoziţia organelor de control, deşi putea să reoferteze, de mai multe ori, în interesul companiei. 

Prin nereofertare, Corpul de control al ministrului Lucian Şova consideră că, în acest caz, s-au creat premisele necesare adjudecării în favoarea contracandidatului companiei de stat. Corpul de Control a transmis organelor competente să evalueze dacă această acţiune reprezintă un prejudiciu pentru CFR Marfă, se precizează în comunicat. 

"Având în vedere că raportul Corpului de control al ministrului Transporturilor Lucian Şova a fost înaintat organelor de cercetare, nu putem face publice mai multe detalii din raport", subliniază MT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel