CFR închide temporar circulația pe ruta Medgidia-Tulcea Oraș

CFR Călători a anunțat că în perioada 15 - 30 octombrie circulaţia feroviară pe secţia Medgidia - Tulcea Oraş şi retur se închide  pentru lucrări.

 În perioada 15 - 30 octombrie, circulaţia trenurilor pe secţia Medgidia -Tulcea Oraş va fi închisă pentru  lucrări de reparaţii la infrastructură şi suprastructura podului feroviar situat între stațiile Cogealac și Mihai Viteazu, potrivit unui comunicat al  CFR Călători.

 Astfel, pe ruta Medgidia - Tulcea Oraş şi retur, transportul pasagerilor se va asigura cu mijloace auto, la tarife similare cu cele de la trenurile Regio de pe această secţie.

 CFR Călători informează că biletele se vor procura de la casele din staţii sau de la personalul feroviar aflat în autocar, la tarif de casă, numai pentru călătorii urcaţi din staţiile unde nu se emit legitimaţii de călătorie. Pasagerilor urcaţi din staţiile unde se emit bilete, li se vor emite legitimaţii de călătorie la tarife mai mari.

 Totodată, în perioada menţionată, trenurile InterRegio 1980, 1983, 1981 şi 1982 care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Tulcea Oraş şi retur vor fi anulate.

 Pasagerii pot solicita informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau de pe www.cfrcalatori.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel