CFR Cluj, campioană. Adversari de coșmar în Champions League

cfr cluj
cfr cluj

CFR Cluj este noua campioană a României, dar greul pentru ardeleni de acum începe. În drumul lor pentru grupele Champions League, CFR va întâlni adversari foarte dificili.

Noul format al preliminariilor nu favorizează deloc echipele românești care vor avea tot mai puține șanse să treacă de preliminarii. Sezonul viitor lucrurile se înrăutățesc și mai mult, campioana României fiind nevoită să treacă de PATRU tururi pentru a ajunge în grupele Ligii! Până atunci să aruncăm însă o privire către rutele celor patru grupări care ne vor reprezenta în acest an, informează CFR.

CFR a câștigat titlul, însă adevărata provocare va fi în preliminariile UCL. Noua campioană poate avea parte de o confruntare-șoc încă din turul 2, unde poate întâlni echipe ca Ludogoreț, Legia Varșovia sau Dinamo Zagreb! Există însă și variante accesibile ca Sheriff Tiraspol sau APOEL Nicosia.

Schimbările aduse de UEFA la modul de desfășurare al preliminariilor o pot ajuta pe CFR să ajungă cap de serie în turul 3. Tragerea la sorți are loc înainte de disputarea meciurilor din turul 2, astfel că ardelenii ar prelua coeficientul unei formații mai puternice în turul 3. În play-off însă, CFR ar fi în urna a doua, iar adversarii probabili sunt Salzburg, Ludogoreț, PSV sau Celtic, mai scrie sursa citată.

VEZI ȘI  Israel, în război. Zeci de morți. Adevărul neștiut: ”Unde era revolta atunci?!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel