CFR CLUJ - ASTRA, LIVE SCORE. ”E un MECI VITAL”

CFR Cluj-Malmo
CFR Cluj-Malmo

CFR CLUJ - ASTRA, LIVE SCORE. De la ora 20:45 începe meciul dintre CFR Cluj și ASTRA. 

Scor final 1 - 1 

CFR CLUJ - ASTRA: 1 -  0, în minutul 54, gol înscris de Vinicius/ 1 - 1, gol dat de Polczak P.

CFR CLUJ - ASTRA, LIVE SCORE. CFR CLUJ este neînvinsă acasă din 6 mai 2017, când Dinamo s-a impus cu 3-0 în Gruia. Au urmat pe teren propriu 11 victorii şi patru rezultate de egalitate.

CFR CLUJ - ASTRA, LIVE SCORE.  Pe de altă parte, un singur succes au bifat giurgiuvenii în precedentele cinci deplasări din campionat, 1-0 cu Juventus, în rest o remiză (1-1 cu Viitorul) şi trei înfrângeri.

CFR CLUJ - ASTRA, LIVE SCORE.  CFR Cluj se poate desprinde de FCSB, cel puţin până la ora meciului pe care trupa lui Nicolae Dică îl va disputa luni, pe Arena Naţională, cu CS U Craiova.

CFR CLUJ - ASTRA, LIVE SCORE.  Lupta dintre FCSB şi CFR Cluj este tot mai acerbă. După trei etape scurse din play-off, cele două rivale se află la egalitate în fruntea clasamentului, fiecare cu 35 de puncte, dar FCSB are golaveraj superior. 

MECI VITAL

CFR CLUJ - ASTRA, LIVE SCORE.  ”După două egaluri, e important să avem acum o victorie. E un meci vital pentru noi, mai ales că adversarul e unul rănit. E clar că atunci când un antrenor nou vine la o echipă, acei jucători reacţionează pozitiv. Mi-e frică de acest meci, chiar dacă noi pornim cu prima şansă. Am avut două meciuri grele cu Steaua şi Craiova şi nu vreau ca jucătorii să-şi piardă concentrarea acum. Sper să revin cu noroc pe bancă, pentru că e foarte greu să stau în tribună şi sper să nu mai ajung acolo. Nici eu nu am înţeles cum nu m-am putut controla ultima oară şi mi-a părut rău după meci”, a declarat tehnicianul echipei din Cluj, Dan Petrescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel