CFR Cluj, ameninţată cu instanţa. "Mă nenorociţilor... Dacă e pozitiv, vă dau în judecată"

Un pasager din avionul care i-a adus pe jucătorii de la CFR de la Cluj la Bucureşti se revoltă, după ce în cadrul echipei au fost depistate mai multe cazuri de infecţie cu coronavirus. Acesta ameninţă să dea clubul în judecată. 

"Vă rog să citiți cu atenție!!!

Asa de început de săptămână...

1)17/07/20 ora 17:45.

Echipa CFR în aeroport Cluj-Napoca.

Zbor Cluj-București. (Blue Air 18:40)

Unii cu mască, alți fără sau purtată necorespunzător. Nu trec de nici un control individual, ci cu toți în grup. (se pot cere camerele de la aeroport)

În avion, unii dintre ei poartă masca corect și stau la locurile lor, alții sunt glumeți și poartă masca total necorespunzător sau sub barbă.

2) Știrile de la ora 19:00 20/07/2020: "La centrul de antrenament de la Mogoșoaia unde se antrenează CFR au fost depistați încă 5 jucători cu covid"

MĂ NENOROCIȚILOR !!!! MĂ GUNOAIELOR!! ADICĂ VOI LA BANII VOŞTRI, CÂND ȘTIȚI CĂ URMEAZĂ SA CĂLĂTORIȚI CU ÎNCĂ 150 DE PERSOANE SI MAI ȘTIȚI CA AVEȚI DEJA ÎN ECHIPĂ UN COLEG INFECTAT... NU VA FACEȚI UN TEST.... DECÂT CEL OBLIGATORIU ÎNAINTE DE O PARTIDĂ??????

MÂINE MĂ DUC ŞI ÎMI FAC ŞI EU TESTUL!!! DACĂ IESE POZITIV, JUR CĂ VĂ DAU ÎN JUDECATĂ!!!!

ART 352 cod penal

(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amendă.

SPER SA FACĂ ACELAȘI LUCRU TOȚI CĂLĂTORII DIN ACEL ZBOR, INCLUS ECHIPAJUL!!!", a scris Paul Siserman, un pasager din avionul cu care clujenii au venit la Bucureşti, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel