CFR Cluj, campioană. Antrenor, declaraţie: E complicat pentru FCSB

CFR Cluj-Malmo
CFR Cluj-Malmo

Un antrenor din Liga 1 o vede deja pe CFR Cluj campioană, cu o etapă înaintea încheierii ediţie 2017-2018 a Ligii 1. 

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a declarat că o vede deja pe CFR Cluj campioană, cu o etapă înaintea încheierii sezonului 2017-2018 al Ligii 1. 

"Mi-e greu să cred că se vor schimba lucrurile în ultima etapă. Eu o văd pe CFR campioană, e o echipă puternică, iar pe teren propriu e foarte greu să o baţi. Într-adevăr, FC Viitorul are jucători de calitate, însă am văzut că sunt şi ceva accidentaţi în lotul lor. Aşa că e destul de complicat pentru FCSB să creadă... Ei în primul rând trebuie să câştige meciul lor cu Astra, după care să spere la o minune la Cluj", a spus tehnicianul dinamovist. 

Florin Bratu a recunoscut că aştepta un fotbal mai plăcut în play-off de la CFR Cluj şi FCSB, cele două echipe care se luptă pentru câştigarea campionatului. "Eu cred că ambele puteau arăta un fotbal mai plăcut, mai deschis. Văzând loturile pe care le au şi antrenorii mi-ar fi plăcut să vedem un fotbal mai elaborat, mai plăcut", a adăugat Bratu. 

Duminică, de la ora 20,45, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, CFR Cluj întâlneşte pe teren propriu FC Viitorul, iar FCSB va juca pe Arena Naţională din Capitală împotriva formaţiei Astra Giurgiu. În acest moment CFR Cluj ocupă primul loc în clasament, cu 1 punct mai mult decât FCSB, aflată pe poziţia a doua. 

Vezi şi: Simona Halep - Caroline Garcia, rezultat final, sferturi Roma - Live Text

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel