CFR, călătorii externe. Cât costă biletele

Pasagerii vor avea în perioada 2 iunie - 2 octombrie legături directe de la Bucureşti către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia şi retur, biletele la aceste trenuri putând fi deja rezervate, informează CFR Călători. 

Trenul spre Turcia va circula zilnic şi va avea în compunere un vagon cuşetă şi un vagon de dormit. O călătorie dus către Halkali/Istanbul costă aproximativ 49 de euro la vagon cuşetă cu şase locuri, 54 de euro la vagon cuşetă cu patru locuri şi aproximativ 62 de euro la vagon de dormit cu trei paturi. 

Şi în acest an, pasagerii care doresc să ajungă cu trenul în Grecia vor putea călători între Bucureşti Nord şi Salonic şi retur, o dată pe săptămână, cu plecare vinerea din Bucureşti şi întoarcere din Salonic duminica. 

Un bilet pentru o călătorie dus, Bucureşti - Salonic, costă aproximativ 45 de euro la vagon clasa a 2-a, 56 de euro la vagon cuşetă de şase locuri, 62 de euro la vagon cuşetă de patru locuri şi 64 de euro la vagon de dormit cu trei locuri. 

Trenul spre Sofia va circula zilnic, iar un bilet pentru o călătorie dus costă aproximativ 30 euro la clasa a 2-a. 

De asemenea, pentru cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate,într-o anumită perioadă, cu trenul, spre Grecia şi Turcia, CFR Călători recomandă oferta tarifară internaţională InterRail. 

"Biletele pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internaţional Gara de Nord Bucureşti) sau să se adreseze personalului nostru din staţii", spune compania, într-un comunicat. 

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel