CFR, lucrări de reparaţii la Ploieşti

Mihai Ciobanu / 09 oct 2018 / 09:42 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că marţi, între orele 8:00 şi 20:00, se execută lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată situată între staţiile Ploieşti Sud şi Ploieşti Est, km 61+960, la intersecţia cu strada Izvoare. 

Conform unui comunicat de presă, în intervalul orar necesar desfăşurării lucrărilor, traficul rutier se va desfăşura pe ruta ocolitoare Str. Mihai Bravu - Berceni - Centura de Est (DN1A) în sensul spre Corlăţeşti şi pe ruta Centura de Est (DN1A) - Berceni - Str. Mihai Bravu, sensul dinspre Corlăteşti. De asemenea, CFR SA anunţă că până sâmbătă, 13 octombrie 2018, se vor desfăşura lucrări de reparaţii şi la trecerile la nivel cu calea ferată, situate între staţiile Băneasa şi Pantelimon, la km 10+132, respectiv km 31+963. 

"Menţionăm faptul că lucrările de reparaţii la trecerile la nivel au drept scop asigurarea condiţiilor optime de traversare a trecerii la nivel atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar", precizează reprezentanţii companiei.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26