Cezar Preda: Sunt mândru de el. PDL nu îl va abandona niciodată

cezar preda dc
cezar preda dc

Cezar Preda l-a felicitat pe Cătălin Predoiu pentru răspunsul pe care acesta din urmă l-a dat premierului Victor Ponta la finalul unei confruntări avute în urmă cu câteva zile.

După ce premierul Ponta a întrebat retoric „Cine e Predoiu?", acesta i-a replicat: „Sunt cel care te va bate la Prezidențiale! Printre altele, domnule Victor Ponta, sunt un jurist care n-a plagiat când a luat Premiul Academiei Române, n-a lenevit când a construit, împreună cu asociații, un cabinet de 25 de avocați, nu spune "fă", ci "doamnă"!, a scris Predoiu într-o postare pe Facebook.

„Da, cu felicitările mele. Este o atitudine și un răspuns de prezidențiabil. Sunt mândru de el. Îl asigur că PDL, ca partid, are mult ­ca­racter și nu-l va abandona niciodată. Cel care gândește și spune asta (președintele Traian Băsescu, n.r.), a făcut-o cu oameni care i-au fost prieteni, camarazi, colegi, cu partide care l-au sprijinit necon­diționat. Tu reprezinți ceea ce românii vor să aibă, ei (Traian Băsescu și Victor Ponta, n.r.) reprezintă ceea ce românii vor să uite", i-a transmis, pe pagina sa de Facebook, Cezar Preda lui Cătălin Predoiu, candidatul PDL la funcția de președinte al României.

VEZI ȘI: Cezar Preda s-a săturat de jocurile lui Băsescu și ale lui Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel