Cetățean vietnamez, acuzat că și-a ucis un coleg și apoi a fugit

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un cetățean vietnamez care lucra la o companie din Cluj ar fi fost omorât de un coleg de-al său care a fugit după comiterea crimei. 

Un cetăţean de origine vietnameză, de 36 de ani, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în urma unui conflict spontan care a avut loc în incinta unei societăţi din comuna Apahida, unde îşi desfăşoară activitatea mai mulţi cetăţeni străini, a informat sâmbătă IPJ Cluj, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, sâmbătă, în jurul orei 11.00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei societăţi din comuna Apahida, unde îşi desfăşoară activitatea mai mulţi cetăţeni străini, a avut loc un conflict spontan între doi dintre aceştia, în urma căruia unul dintre bărbaţi i-a aplicat o lovitură cu un obiect tăietor-înţepător celuilalt. Ulterior acestui moment, autorul a fugit de la faţa locului.

Forțe de ordine mobilizate



IPJ Cluj precizează că, la scurt timp, au fost mobilizate forţe din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Compartimentului Canin din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliţiei municipiului Cluj-Napoca şi Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, pentru depistarea bărbatului.

După aproximativ două ore, bărbatul a fost depistat de către poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, pe raza localităţii Apahida, ascuns în vegetaţia de pe malul Someşului. Poliţiştii au stabilit identitatea acestuia, fiind vorba despre un cetăţean de origine vietnameză, de 36 de ani.

Cauza a fost preluată de către procurii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel