Cetăţean albanez, prins la frontieră în timp ce încerca să intre fraudulos în țară

politia_de_frontierad
politia_de_frontierad

Un cetăţean albanez a fost prins în timp ce încerca să intre fraudulos în ţară, pe jos, pe lângă calea ferată.

Un cetăţean albanez în vârstă de 24 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să intre fraudulos în România, mergând pe jos pe lângă rambleul de cale ferată Ruse Giurgiu, scrie Agerpres.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat astăzi (joi - n.r.), în zona adiacentă punctului de frontieră, venind pe jos dinspre Bulgaria spre România, pe rambleul de cale ferată a podului Ruse-Giurgiu, o persoană de sex masculin. În momentul în care a fost somat să se oprească, acesta a fugit spre vegetaţia din zonă. Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit pentru prinderea persoanei, care a fost reţinută şi condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări", se arată într-un comunicat de presă emis joi de ITPF Giurgiu.

Preluat de autorităţile bulgare

În cadrul verificărilor preliminare a fost stabilit faptul că bărbatul este cetăţeanul albanez Z.U., în vârstă de 24 ani.

Tânărul a declarat că intenţiona să ocolească punctul de frontieră, fără să efectueze formalităţile specifice de control şi dorea să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar la frontieră, cetăţeanul albanez a fost preluat de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel