Cerere în căsătorie cu peripeţii. Au intervenit agenții de pază

Rodica Mitu / 12 oct 2017 / 10:57 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Povestea unei cereri în căsătorie a ajuns în presa internaţională.

Recent, Chris și-a luat prietena, Marybeth, la Muzeul de Artă din New York, plănuind în detaliu o cerere în căsătorie care îi face geloşi pe romantici.

„Am intrat într-o sală cu arta lui Picasso (preferata lui Marybeth)", spune Chris, potrivit Bored Panda. „Fratele şi cumnata mea au reuşit să atârne pe perete un desen făcut de mine. În imagine eram eu, Marybeth, care purta o rochie roșie, lângă Picasso. După ce mi s-a dat semnalul, am dus-o unde era desenul. Când şi-a dat seama ce urmează să se întâmple, a izbucnit în plâns. (...) Momentul bucuriei a fost întrerupt de agenții de pază, care au cerut eliminarea picturii şi ne-au sugerat să părăsim clădirea”, povesteşte tânărul.

„Știam că va purta o rochie roşie pentru că am rugat-o pe mama ei să o convingă să o poarte în acea zi, fiind un cadou de la ea”, mai spune acesta.

[citeste si]

Chris contactase câteva muzee mici pentru a obţine permisiunea de a-şi pune planul în aplicare, însă nimeni nu a fost de acord. După s-a gândit să ceară „mai degrabă iertare decât permisiune".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84