Cercetări extinse în cazul bărbatului din Brașov care s-a aruncat de la etajul 10, cu copilul în brațe

Autoritățile extind cercetările în cazul bărbatului din Brașov căzut de la etajul 10 cu copilul în brațe.

Cercetările în cazul bărbatului din Brașov căzut de la etajul 10, cu fetița în brațe, au fost extinse și la omor. Procurorii dau foarte puține detalii despre acest caz, dar anunță că fac cercetări nu numai pentru ucidere din culpă, ci și pentru omor.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, Vlad Teodorescu, a declarat că procurorii fac cercetări legate de comiterea a două infracțiuni, una dintre ele fiind omor comis asupra unui membru de familie, iar cealaltă ucidere din culpă.

Ce spun autoritățile

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, bărbatul de 37 de ani s-a precipitat de la fereastra apartamentului său împreună cu fiica de trei luni, ambii murind.

„Avem mai multe piste și mai multe ipoteze de lucru pe care le verificăm", a spus Vlad Teodorescu.

Întrebat care sunt ipotezele verificate, Teodorescu a răspuns că nu poate răspunde întrucât „ar însemna să dezvălui din probatoriu".

Au fost audiate mai multe persoane

Au fost audiate mai multe persoane și urmează ca procurorii să mai audieze și alți oameni, a adăugat procurorul, întrebat dacă soția bărbatului a discutat cu anchetatorii, citează Mediafax.

De asemenea, întrebat dacă se ia în calcul varianta sinuciderii, Teodorescu a răspuns doar „luăm în calcul toate variantele".

Ce le-a declarat femeia anchetatorilor

Bărbatul de 37 de ani și fetița lui au căzut, joi, de la etajul 10, iar în urma impactului cei doi au murit. În momentul producerii tragediei, în casă mai erau soția bărbatului și un alt copil de trei ani. Surse judiciare au spus că femeia le-a declarat anchetatorilor că ea și soțul ei nu s-au certat și nu știe ce s-a putut întâmpla. De altfel, vecinii spuneau că este vorba de o familie liniștită care nu avea probleme financiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel